top of page
IMG_6739.JPG

Het team

Ons verhaal begon in september 1998 toen we elkaar ontmoetten op basisschool de Wegwijzer in Tilburg. Vele jaren hebben we hier gewerkt als leerkracht. Al vrij snel merkten we dat we ieder op onze eigen manier ook veel aanvoelden. Gesprekken met ouders waren met regelmaat coachgesprekken en daar is onze passie voor dit vak ontstaan. Dit heeft geleid tot het feit dat we allebei kort na elkaar onze baan in het onderwijs vaarwel hebben gezegd en een eigen praktijk zijn gestart. 

 

Marleen heeft naast Muunga haar praktijk Hartjevol, een coachpraktijk voor kinderen, pubers en volwassenen in Best. Haar expertises zijn: hooggevoeligheid, NLP,  systemisch werk en familie-en organisatieopstellingen, kinderyoga en luisterkindafstemmingen. 

Nancy heeft naast Muunga haar praktijk Nence, een coachpraktijk voor kinderen, pubers en volwassenen in Goirle. Haar expertises zijn: hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, leercoaching, reiki, systemisch werk en familie-en organisatieopstellingen. 

Het idee om samen een coachopleiding te schrijven is een aantal jaar geleden ontstaan. Onze ervaring leert, dat het maar om één wezenlijk 'ding' draait bij coaching en dat is het volgen van je intuïtie.  Dat klinkt heel eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Hoewel wij als kind veel aanvoelden, werden we niet altijd begrepen en dat heeft best voor wat onzekerheid,  eenzaamheid en 'struggles' gezorgd in onze jeugd -en volwassen jaren. Gelukkig durven we er nu vol op te vertrouwen en dit heeft ons sterker gemaakt, zowel als persoon als coach. Het is heerlijk om te voelen dat de energie stroomt en dat gunnen wij jou ook!

Wil je meer van ons individueel weten, raden we je aan onze Linkedin pagina of sites te bekijken:  www.nence.nl en www.hartjevol.nl 

bottom of page